Lichidați de sistemul judiciar mafiot din Satu Mare

               VIATA  CA  O  POVESTE …IN  14 ANI 

            SC LEDA SA a fost înfiinţată în anul 1991, având  R 643022, înregistrată la ORC sub nr. J30/331/1991, cu principalul obiect de activitate producerea de echipamente electronice-materiale de construcţii, bunuri de larg consum, pe o perioadă determinată de 10 ANI.

           despre_noim_leda La început, activitatea s-a desfăşurat în spaţii închiriate, după care a cumpărat în localitatea DOROLŢ O FERMĂ DE ANIMALE COMPUSĂ DIN PESTE 3 HA TEREN ŞI GRAJDURI, care au fost TRANSFORMATE ÎN HALE INDUSTRIALE CU ZONĂ de ACCES, CURENT, UTILITĂŢII, conform AUTORIZAŢIEI DE CONSTRUCŢIE dată de Primăria Dorolţ.

            Având la bază un proiect realizat de o societate de proiectare din Baia Mare, acesta a fost realizat de societatea de construcţii  TCI Satu Mare şi SC ROMSTYLL SRL, fiecare HALĂ având destinaţii separate pentru activităţiile de producţie specificate.

            SC LEDA SA a continuat investiţiile prin OBIECTIVUL VALEA VINULUI (hală distilerie), având un contract de execuţie din 1992 cu SC CONSTRUCŢII MONTAJ, costrucţie executată defectuos, nerecepţionată nici până la data de azi. Valoarea totală a contractului era în sumă de 80.000.000.000 lei (ROL), plătindu-se in plus  peste 590.000.000.000 lei (ROL) . În toată periada sa de funcţionare, SC LEDA SA nu a avut nicio legătură cu societăţiile de stat, neparticipând la nici o licitaţie sau alte afaceri la MODĂ.

            În anul 1999 am dorit dezvoltarea sistemelor sociale de locuit şi vânzarea acestora prin credit ipotecar, asocindu-ne PENTRU O PERIOADĂ DE 3 LUNI cu SORIN VÎNTU, renunţând la această asociere din motive obiective, CONSIDERÂNDU-L INGINER PE LÂNGĂ IONICĂ GHERE, CARE A ÎNVĂŢAT DE LA ACESTA CĂ ESTE MULT MAI IEFTIN UN JUDECĂTOR DECÂT UN AVOCAT. “Şi totuşi, dacă ne gândim, elevul şi-a depăşit mentorul, pe unul făcându-l naş , altul tovarăş de companie nedeterminat.”

            Odată cu apariţia Legii insolvenţei apar şi NECROFAGII, HIENELE SOCIETĂŢII, NĂSCÂNDU-SE PRIN AVORT SPONTAN, DINTR-O SOCIETATE DE STAT SC COMCAS SA, NESATULA , apare SC COMCAS LJ 2000 SA – societate de lichidare, adică de curăţătorie, poate „chimică” – neavând concurenţă pe piaţa SĂTMARULUI ani multi  , această societate fiind protejată de: SOŢIA CAMELIA judecator, pentru care a tras toate sforile să ajungă PREŞEDINTĂ DE TRIBUNAL,  ca mai apoi să fie preluată în cadrul societăţii de lichidare Comcas LJ 2000 SA sau SRL sau SPRL, că doar numai ei ştiu şi judecătorii care le-au dat încheierile, de nu mai ştii ce fel de societate sunt, „deee NAŞU”,- si prin MICI ATENŢII CA: PARFUM DE URZICĂ ŞI CÂTE UN “ŞOLD DE SCROAFĂ NEAGRĂ” ..de sărbători, deee DATINA, de DISCUŢII  ZIUA ÎN AMIAZA MARE PE FULGERATURĂ CU DOSARELE ÎN MÂNĂ pe terasele orasului in vazul lumii,  în timpul liber cică, oraşul este mic, dar cu MARTORI.

            În prima parte, până când cadavrele adica societatile in lichidare, au fost transformate în PARALE, conform legii fundamentale “ÎN NATURă NIMIC NU SE PIERDE, TOTUL SE TRASFORMĂ ŞI SE ÎMPARTE”, după care această HAITĂ s-a întărit şi apoi s-a ÎNMULŢIT cu EVALUATORI, NOTARI, SOCIETĂŢI ŞI SOCIETĂŢI, TOATE CONTRIBUIND LA SALUBRIZAREA SOCIETĂŢILOR COMERCIALE, MAI DE STAT, MAI APOI CELE PRIVATE.

            TOTUL s-a declanşat printr-o FRAUDĂ, normal, utilizarea unei inventate facturi apărute după ani de zile şi inexistentă în evidenţele contabile ale SC LEDA SA, emisă de catre SC CONSTRUCŢII MONTAJ, fostă de stat şi privatizată între timp pe aceleasi „principii” . Aceasta a devenit UNA DIN METODELE DE ÎNCEPERE A PROCEDURII DE LICHIDARE: DOCUMENTE FALSE, DUSE ÎN JUSTIŢIE, OBŢINEREA DE HOTĂRÂRII JUDECATORESTTI, DECLANŞAREA PROCEDURII DE INSOLVENTA, SUBEVALUARE, EXECUTAREA, VALORIFICAREA BUNURILOR SUBEVALUATE PRIN SOCIETĂŢILE LOR TAMPON ,TRANSFORMAREA ACESTORA ÎN PARALE PRIN FIRME TIP BIDON, ÎMPĂRŢIREA PRAZII, ŞTERGEREA URMELOR PRIN MULTIPLE SOCIETATII BIDON, CRUCIFICAREA „CADAVRULUI” SEF  NUMIT ADMINISTRATOR PRIN ACŢIUNEA NUMITĂ CEREREA RĂSPUNDERII ADMINISTRATORULUI PENTRU NEÎNDESTULARE. ŞI GATA, TRECI LA ALTA. ACEASTĂ SOCIETATE (cică de lichidare) NU A AVUT NICI O CHELTUIALĂ ÎN 12 ANI. DAR BENEFICII? DE UNDE OARE? SC LEDA SA, CU UN PATRIMONIU DE MILIOANE DE EURO, A FOST ŢINTA PERFECTĂ!

Din 2001 până astăzi ne luptăm cu aceste HIENE, care cred că au reuşit SĂ JEFUIASCĂ PATRIMONIUL DIN DOROLŢ SI VALEA VINULUI , prin aşa-zisa recuperere a impozitelor de către Primăria Dorolţ, folosindu-se de SOCIETĂŢILE LOR DE SALUBRIZAREsau BIDON

            Ca să poată ajunge în posesia patrimoniului societăţii LEDA, lichidatorul IONICĂ ghere, după un număr de 45 de licitaţii, laCIMCAZE 001 care nu se prezintă nimeni, pentru că le publică, dacă le publică, în ziarul aflat în proprietatea sa, ziar care nu ştim dacă ajunge şi la vânzare, reuşeşte să găseasca o societate care să adjudece terenurile de sub halele din Dorolţ, în suprafaţă de peste 3 ha, la valoarea de 62.000 RON, (conform procesului de adjudecare din 06.09.2007), deşi evaluarea acestor terenuri, bineînţeles prezentată judecătorului sindic, indica o valoare de 120.000 Euro+TVA. Culmea este că la primele 18 licitaţii nu scade valoarea de pornire, ca ulterior să scadă conform regulamentului de vânzare cu 10% din pretul iniţial, aprobat de către creditori (care creditor ? Eurom Bank?, fosta Dacia Felix?, care din anul 2005 nici măcar nu figurează ca şi creditor al SC LEDA SA? PRIMARIA DOROLT? ?), ajungând astfel la suma de 62.000 RON. Părerea noastră este că societatea E&G Distribution SRL, socitatea adjudecatară, mai putea să aştepte două, trei licitaţii şi poate nu trebuia să plăteasca niciun leu, deoarece valoarea terenului ajungea la ZERO. Oare s-au grăbit pentru că aveau bani în buzunar?.

            Şi acum să vedem cine este E&G Distribution SRL? Nimeni alcineva decât secretara unor prieteni şi asociaţi ai lichidatorului Ionică, mai exact a lui Voinea Ungureanu şi Radu Hotca, care bineînţeles sunt asociaţi ai lui Comcas Expert, Comcas SA şi mai presus de toate, până în decembrie 2006, tovarăşul Ungureanu era administratorul societăţii Comcas LJ 2000 SA sau SRL , societatea care trebuia să lichideze CORECT PATRIMONIUL societăţii LEDA SA .

            Bineînţeles, conform legii falimentului, bunurile adjudecate sunt libere de orice sarcini, ipoteci sau alte garanţii, numai că expertul Radu Hotca, ajută puţin lichidatorul şi ridică ipotecile nu numai de pe bunurile adjudecate, şi anume teren, ci şi de pe clădiri. Atunci când se duce cu hârtiile înmânate de Ionică la OCPI Satu Mare, ce face expertul Radu? Întăbulează şi halele, bineînţeles dintr-o eroare. După cum era de aşteptat, acesta rectifică imediat eroarea, în sensul că E&G Distributions este proprietar doar pe terenuri, dar cel mai important era să scape de ipoecile înscrise în CF- uri.

            Secretara vinde la scurt timp terenurile. CUI? Văduvei CHIVARI MARIA , o întreprinzătoare înflăcărată la vreo 65 de ani,CIMCAZE 001 (conform actului de vânzare- cumpărare din 15.10.2007), care să vedem cine este? NIMNENI ALTCINEVA DECÂT SOACRA  MULT IUBITULUI GINERE RADUCU, pe care o împrumută cu nişte bani ca să poata întabula terenurile fără privilegiu, normal, nu? Dar pentru o perioadă foarte scurtă de timp, deoarece RĂDUCU face repede rost de bani de la o societate (AVE IMPEX SRL), căreia îi vinde terenurile SOACRA, făcând şi el un profit bun pentru soacră, că dee să nu mai plătească dobânzi, oricum banii rămân în familie.

            Nu ştim ce se întâmplă cu AVE IMPEX SRL, dar nu este mulţumită de achiziţionarea terenurilor din Dorolţ şi EXPERTUL HOTCA îl ajută pe investitorul Bodea de la AVE IMPEX să scape de aceea investiţie proastă sau poate e vorba despre o obligatie faţă de lichidarea SC AVICOLA SA, şi pe cine găseşte? De data aceasta schimba rolul din ginere în cumnat şi, culmea, o face proprietară pe cumnata Nicoleta, patroana societăţii Balandi SRL (conform contractului din 14.08.2008),  care, săraca, nu are nici un leu, că este doar la început fiind prima AFACERE , şi întabulează terenurile de la Dorolţ din proprietatea lui AVE IMPEX  acum cica?, notându-şi privilegiu bineînţeles pe toată suma.

            Acum, cumnatul Radu era cam neliniştit şi trebuia să găsească o soluţie de a o salva  pe cumnata Nicoleta de datoriile faţă de AVE IMPEX. După ce a depus atâta efort, nu putea să lase societatea Balandi în mâna HIENELOR DE LICHIDATORI, efortul ar fi fost inutil. Astfel, apelează la bunul lui prieten si asociat, al EXPERTULUI Ungureanu, şi face o vizită de prietenie lichidatorului Ionică, să vadă cum poate intra în posesia halelor. Ionică, corect de altfel, ce le propune? Să  caute CUPLUL CRISTEA , deoarece este propritarul halelor. După scurt timp, dau de CUPLUL CRISTEA, cu ajutorul aşa-zişilor viitori proprietari, numai că nu le prea conveneau condiţtiile impuse de CUPLU. Şi atunci ce-au hotărât? Să apeleze la Primăria Dorolţ. DE CE? E SIMPLU! Deoarece au găsit soluţia ideală! CUPLUL CRISTEA era de fapt proprietarul pe aceste hale, numai din punctul LOR de vedere, pentru că lichidatorul IONICĂ a avut grijă să nu treacă în proprietate bunurile, prin autentificarea antecontractulului de vînzare- cumpărare, încheiat în anul 1997, între SC LEDA SA şi SC Romstyll SRL, pentru că aceasta din urmă să nu-l înregistreze la OCPI, ţinandu-l astfel în şah, ca ulterior să le  dea MAT.

            Astfel, ţinându-se de mână, expertul Hotca împreună cu expertul Ungureanu, fac o vizită la Primăria Dorolţ, prezentându-i primarului, viceprimarului şi executorului fical CF-urile societăţii Leda SA şi, bineînţeles, ale societăţii Romstyll SRL, deoarece  aveau nevoie şi de energie electică, pentru a putea scoate un preţ profitabil, propunându-le o afacere pe cinste, în care toată lumea să fie mulţumită.

            După ce îşi stabilesc fiecare partea din câştig, trec la atac. Primarul GAMAN o împuterniceşte pe aşa-zisa executoare ficală HOSU să treacă la acţiune, recuperând creanţe ce reprezintă impozit pe clădiri, subliniez doar pe clădiri, deoarece pe teren probabil nu se plătesc impozite sau poate au ţinut cont că nu erau pe tabloul creditorilor din anul 2006. Aşa se face că executorul fiscal stabileşte impozitul pe anii 2004-2008 , dar nu ştim după ce criteriu, suma de 47.536,64 lei, din care 31.414 lei reprezintă debite, iar 16.122 lei dobânzi de întârziere. Acuma, ca să fie totul în regulă şi să nu îi critice nimeni pentru bunele intenţii de a recupera nişte creanţe în numele STATULUI , expertul fiscal caută un evaluator corect, pentru a putea recupera  banii, dar nu cumva să fie o sumă foarte mare, întrucât cumnata NICOLETA NU ARE BANI, bugetul este limitat pentu shoping şi să nu uităm că mai are datorii de vreo 7 miliarde şi nu poate să angazeze credite ipotecare pentru achiziţionare de bunuri imobiliare, deoarece societatea este înfiinţată doar din luna mai, iar băncile cer istoric pe 3 ani în urmă, plus societatea trebuie să fie în profit, ori ea saraca nici măcar nu are un bilanţ. Caută ei ce caută şi pe cine găsesc? Pe un SUBEVALUATOR , pe nume DONKA , acuma ştiţi voi mai bine cine-i Donka, care îndeplineşte porunca Primăriei şi evaluează halele la un super pret “ofertă de Craciun”, de 1,6 euro/mp construit, (valoarea tuturor halelor fiind astfel de 20.000 euro), deşi expertul Ungureanu evaluase aceste hale în 2005 la o sumă “mult mai mica”, şi anume la 500.000 euro.

            Acuma, având şi evaluarea, trec la vânzare. Deşi întocmeşte proces verbal de sechestru, Primăria nu-l mai deranjază pe Hotca pentru al înregistra la OCPI Satu Mare, să nu facă săracu’ atâtea drumuri. De ce spun Hotca? Pentru că toate înregistrările la OCPI Satu Mare, fie că sunt din partea proprietarilor, lichidatorului sau ale primăriei, sunt înregistrate la cererea expertului Hotca, că doar cu asta se ocupă la Comcas Expert SRL.

            Ca să fie siguri că la licitaţie nu se va prezenta nimeni, Primăria trimite somaţia de plată pe str. Ştefan cel Mare nr.3, deşi cunoştea faptul că sediul societăţii Leda SA este în localitate Dorolt, str. Principala nr.221 , iar de lichidator uită total, deşi din anul 2001 până în 2005 se prezintă în instanţă pentru a-si recupera creanţele. De reţinut este faptul că atât primarul, viceprimarul şi executorul fiscal sunt în aceleaşi funcţii pe toata durata lichidării societăţii Leda, adică 2001-2011 iar Primaria Dorolt nu mai era pe asa zisul tablou al creditorilor de ANI DE ZILE..eiii si ce..?

            Primăria organizează licitaţia în vederea vânzării bunurilor societăţii Leda SA, dar la licitatie nu se prezinta decât societatea Balandi SRL, dar ne întrebăm cum a aflat tocmai această societate că Primăria Dorolt vinde aceste bunuri? Şi la data de 28.10.2008? Poate din ziarul lichidatorului Ionică, poate îşi verificau proprietăţile din Dorolţ şi din greşeală au văzut “ANUNŢURILE DE VÂNZARE”, pe care primăria NU le-a afişat pe halele care urmau a fi scoase la vânzare sau poate că s-au oprit să vadă dacă Primăria Dorolţ nu are ceva fonduri europene, poate nişte granturi (astea din urmă sunt moca) şi, din greşală, au auzit că se vând nişte hale industriale la preţ de  Garsonieră. Astfel, Balandi SRL ajunge în posesia unei găinii  cu oua de aur, care ulterior va face ouă de gâscă, bineînţeles tot de aur.

ÎN CÂTEVA SAPTĂMÂNI, PRIN SOCIETĂŢIILE DE SALUBRIZARE ARĂTATE, VÂND 50% DIN PLATFORMA DOROLŢ, SUBEVALUATĂ LA 20.000 EURO,  CU 400.000 EURO. UNUL DIN CEI CE PRIMEŞTE PRADA ESTE PRIMARUL DE DOROLŢ… ŞI BĂIEŢII DE SERVICIU. DATORITĂ ACTIVITĂŢII POLIŢIEI ŞI PARCHETULUI, ACESTE GUNOAIE SE VOR EPURA…sau NU…!!

Aceştia au şi organ de presă, înainte firavul GLAS AL SATMARULUI, iar acum fiţuica PIATA SM, ÎN CARE ÎŞI ETALEAZĂ ŞI VÂND PRADA, PUBLICÂND TOT FELUL DE INEPŢII, PE CARE CU TUPEU LE PREZINTĂ INSTANŢEI, probabil ca mijloc de presiune. Şi de aici rezultă MUNCA DUSA DE EI. AU AVUT DE RECUPERAT DE LA SC LEDA SA MILIARDE DE LEI NUMAI DIN UTILAJE ŞI CE AU ARĂTAT CĂ AU FĂCUT. IN LOCUL RECUPERăRII BUNURILOR CE FAC? CE STIU MAI BINE, DECLANŞAZĂ ALT PROCES DE FALIMENT. ŞTIIND REZULTATUL. DAR AU INCERCAT. Au publicat un drept la replică. Cine? Nu se ştie, este nesemnat. Deontologic, 100% profesionist! Şi jurnalişti CA CUM jurişti..sic. Acestea sunt metodele cu care o mână de oameni mediocri au distrus sute de societăţii comerciale de stat şi private

Aceşti oameni, pe lângă faptul că nu ştiu să facă NIMIC şi nu au făcut nimic constructiv, nu au depus bilanţuri, nu au respectat nici un articolas din legea insolventei deşi sunt consideraţi administratori, nu au fost controlaţi niciodata . Se consideră imbatabili. Unul din maşinişti, RADU HOTCA, care bineînţeles că nu are nici o legătură cu lichidatorul Ionică, numai că domiciliul acestuia este situat pe strada Nichita Stănescu nr.19, unde este înregistrat şi fostul sediu al societăţilor Comcas LJ 2000 SRL şi Comcas SA. Acesta HOTCA  a susţinut şi în faţa avocatului ŞUTA, când ne-am deplasat la DOROLŢ să asistăm la jaf că “NOI ASTA FACEM, CU ASTA NE OCUPĂM, DECI SUNTEM PREGĂTIŢI”…..

Este imposibil ca o mână de mediocri să administreze sute de societăţi. DAR FĂRĂ SĂ MAI ŞI RĂSPUNDĂ? Este imposibil! Aceste firme de lichidare au ca acţionari FUNCŢIONARI AI FINANŢELOR, DECI AI STATULUI? REZULTĂ CĂ O PARTE DIN PRADĂ TREBUIE SĂ AJUNGĂ ŞI AICI. O PARTE DIN DIVIDENT ÎN MOD SIGUR AJUNG SI LA DINSI.

În spatele ideii că recuperează datoriile statului, MAJORITATEA inexistente, cele mai multe umflate cu taxe şi penalizări la penalizări, această adunătură îşi umple buzunarele. Culmea e că cei mai mulţi bani le vin si de la stat, pentru aceasta asa(si)nare a mediului de afaceri? JOS LABELE DE PE CE NU ESTE AL VOSTRU. APUCAŢI -VĂ DE MUNCĂ. FACE-ŢI PROIECTE EUROPENE MOCA ŞI LA MUNCĂ CU VOI. E TIMPUL SCHIMBĂRILOR.

Dar nu, după JAFUL DIN DOROLŢ urmează cel de la VALEA VINULUI. Aici, figura cu Primăria prin a vinde bunurile imobile pentru impozite li s-a cam spulberat. Dar restul de utilaje care se găseau acolo, cum ar fi cazane de cupru, pasteurizator, cealaltă linie de îmbuteliat (nu cea de la Interalco), zeci de butoaie de stejar şi multe alte bunuri, cu astea ce se întâmplă? Le lăsăm să le fure hoţii!!! Că doar aceste bunuri nu au o valoare mare, iar costurile lichidării ar depăşi cu mult valoarea bunurilor şi societatea este săracă, nu are bani să suporte asemenea mizilicuri. Acuma trebuie să găsească o soluţie pentru a mai face rost de nişte bani, deoarece banii din vânzarea bunurilor de la Dorolţ s-au cam terminat (i-au investit în societăţi profitabile) şi adevărul e că au mai trecut vreo 4 ani, timp în care nu au avut venit. Au stat ei, au cugetat şi, HOPA, au găsit repede motive întemeiate. Datorită articolului care apare în ziarul sătmărean Gazeta de Nord Vest, privind nepăsarea lichidatorului faţă de bunurile societăţii Leda SA, lichidatorul Ionică pare deranjat şi ofensat, cum îndrăzneşte Cuplul Cristea să-i denigreze în halul acesta.

“LAS’ CĂ VĂ  ARĂT  EU VOUĂ”

Sprijinit de această dată de soţia Camelia, mult şcolita doamnă la zi, nu ca sotul la fără frecvenţă, studiază bine situaţia şi dosarul 924/2001( cel de lichidare), că doar asta a făcut ani de zile în calitate de judecător, dând sute de hotărâri corecte, mai puţin una, pe care şi acum o regretă, şi HOTĂREŞTE: atacăm precontractul de vânzare-cumpărare a imobilului “Distilerie Valea Vinului”, fraudulos încheiat în anul 1999 între Leda SA şi Romstyll SRL, cerând instanţei constatarea nulităţii acestui act. HOOU  FEMEIE ! Ce faci? Te iei şi tu pe urmele bărbatului? Într-un fel este normal să-ţi asculţi soţul, dar verifică înainte niţte acte. Ce să anulezi? O promisiune de vânzare? Când ai fost ultima dată la OCPI să scoţi un extras CF? Tu nu vezi cine-i proprietar? Şi după aia ce să faceţi? Să-l vindeţi frumos pe acte la preturi foarte mici, că doar voi puteţi să faceţi ce vreţi, cum vreţi, când vreţi, că doar sunteţi lichidatori sprijiniţi de judecatori sindici şi nu va atrage nimeni răspunderea administratorului şi nu vă interesează valoarea bunurilor, normal, că doar nu sunt banii voştri în joc şi nici averile voastre. În schimb, dacă  administratorul statutar al societăţii Leda SA încheie antecontracte de vânzare-cumparare înainte de intrarea în faliment a societăţii îl consideraţi INFRACTOR ÎN SERIE, care a încheiat acte frauduloase, ducându-şi voit societatea în faliment .

Dar actul de vânzare-cumpărare privind terenul de la Dorolţ, “doamnă fost judecător şi preşedinte de tribunal” cum ţi se pare? Dar faptul că aţi avut înregistrată cu mai bine de un an o ofertă privind achiziţionarea terenului de la Dorolţ  mai mare decât valoarea la care l-aţi vândut şi aţi ignorat-o? Asta cum ţi se pare? Faptul că aveţi hotărâri judecătoreşti definitive şi irevocabile de ridicare a ipotecilor privind imobilul VALEA VINULUI  încă din anul 1998, dar aceste ipoteci încă şi azi sunt înscrise în CF, cum ţi se pare ? Faptul că lichidatorul verifică încă din anul 2003 toate antecontractele “frauduloase” şi tace, în sensul că nu se pronunţă ale cui ar fi aceste bunuri, nedându-le formă autentică, ca aceste acte să nu poată fi înregistrate la OCPI, asta cum ţi se pare? Faptul că, după ce Liliana Cristea cere în instanţă în 2006 autentificarea precontractului de vânzare-cumpărare încheiat în 1997 între ea şi Leda SA, lichidatorul Ionică cere anularea lui ca fiind fraudulos încheiat, asta cum ţi se pare? Faptul că din 2003, de când s-au predat actele societăţii Leda SA,  până în 2007, lichidatorul nu a avut timp să verifice actele, contractele, datoriile şi creanţele, asta o spunem  deoarece abia în anul 2007 lichidatorul Ionică constată ca acel antecontract de vânzare-cumpărare între Leda SA ăi Cristea Liliana este fraudulos, vi se pare  normal? Probabil nu au putut să atace acel act pentru că nu aveau calitate, dar abia în 2007, când aveau calitate, au putut să-şi exercite acest drept. Poate nu aveau un cumpărător serios? Sau poate abia atunci le-a adus la cunoştinţă expertul HOTCA că au şi varianta asta? Poate soţia Camelia, studiind mai bine dosarul, care i-a fost atribuit de la incapabilul Dimulescu, a observat această gravă eroare în defavoarea creditorilor?  Faptul ca lichidatorul nu angajează un expert contabil pentru a stabilli creanţele bugetare, dar CUPLUL CRISTEA plăteşte un asemenea expert, asta cum ţi se pare? Faptul că lichidatorul nu are bani pentru a achita executorul  judecătoresc în vederea recuperării unor bunuri ale societăţii LEDA, iar lichidatorul Ionică o sună personal pe d-na CRISTEA pentru a achita executorul, asta cum ţi se pare?

Vi se pare corect, ca atunci când aveţi nevoie de bani pentru executor, expert, de maşină pentru a se deplasa Dimulescu la Curtea de Apel Oradea sau de un avocat în vederea reprezentării societăţii Leda SA în diferite litigii, să o sunaţi pe Liliana Cristea pentru a-şi aduce aportul bănesc, că de altceva nu cred că-i vorba, iar la licitaţia prin care este vândut terenul de sub halele din Dorolţ, cică proprietăţile ei, nu o mai deranjaţi nici telefonic, nici în scris, deşi avea înregistrată cu cel puţin un an înainte o ofertă de cumpărare, repet, mai mare decât valoarea cu care l-aţi vândut voi, lichidatorii? Oferta, pe care nici măcar nu aţi prezentat-o creditorilor ca să-şi exprime punctul lor de vedere. Aţi considerat din start că suma este prea mică şi cum comisionul pentru aceasta tranzacţie se apropia mult de zero, nu merita nici măcar un răspuns, fie şi unul in bataie de joc, transmiţându-i ulterior în diferite întâmpinări ale unor dosare care se află pe rol, că ea este de vină pentru că nu a urmărit când au avut loc licitaţiile, iar în ziua când s-a vândut terenul nu era acolo. HA ,HA, HA, GHINIONUL EI! Bine, bine, lichidatorul ignoră oferta Lilianei Cristea, dar creditorii şi judecătorul sindic ce fac? Ce zic? Oare scopul lichidării nu este acela de a despăgubi creditorii? Nu! Scopul lichidării este de a vinde la sume cât mai mici, asfel comisioanele sunt tot mai mari, ca să se poată îndestula comisionarii, că ce dracu să plătească administratorul Cristea, fiindcă oricum îi cerem răspunderea, iar judecătorul sindic este de partea noastră.

Aici ar trebui să fac o paranteză şi să-i amintesc lichidatorului Ionică că, în cazul vânzării tot la licitaţie a unei fabrici, în cadrul procedurii de faliment, unde Cuplul Cristea era creditor, nu a procedat aşa, ci dinpotrivă, a sunat-o şi a rugat-o pe d-na Cristea să se prezinte la licitaţie a doua zi, la ora 9. Bineînţeles că lichidatorului Ionică îi convenea să se prezinte la licitaţie, deoarece creanţa Cuplului Cristea era de vreo 2 milioane de euro, iar comisionul lui era unul gras, de vreo 150.000 euro. Şi totusi o întrebare personală a Lilianei Cristea: “Să fie oare tot tambălăul acesta, toate manevrele pe care le-aţi făcut, începând de vânzarea terenului de la DOROLŢ, apoi a halelor, cu sprijinul Primăriei Dorolt, eschivându-vă că nu aveţi nici o treabă cu acea vânzare, deoarece nu sunt bunurile societăţii Leda, atacarea în instanţă a contractului  dintre mine şi Leda şi alte probleme pe care mi le-aţi creat, nu are rost să vi le amintesc , o RĂZBUNARE pentru că nu v-aţi încasat toţi acei EURO din  comisionul mai sus amintit?”. Comision incasat ilegal. Nici măcar nu asteptăm răspuns. Şi ştiţi de ce? Pentru că ştim cine sunteţi, cu ce vă ocupaţi, cum ajungeţi să dobândiţi acţiuni la diferite societăţi, cum deveniţi proprietar pe bunurile altora, cum, din comisioanele pe care le primiţi de la diferite persoane pe care vorba vine le ajutaţi, ajungeţi mare investitor al judetuţui Satu Mare”.

DAR URMEAZĂ TERENUL DE LA ŞTRAND, NU? Teren pe care îl au demult în vizor, au deja CLIENTUL, aşteptă hotărârea şi apoi EXECUTAREA, deoarece sunt creditori de achitat. Conform tabelului definitiv, sumele acceptate în acest tabel împotriva societăţii LEDA SA sunt de 388.024,20 RON, iar în cont această societate nu are decât 180.740 RON şi mai au o sumă de acoperit, adevărat cam mare, de 200.000 RON. S-ar putea ca, prin vânzarea acestui teren şi, bineinteles, a activului de la Valea Vinului, să poată acoperi suma creditorilor. Efort prea mare nu trebuie să facă lichidatorul Ionică şi îl asigurăm noi că aceste două bunuri, dacă se străduieşte bine, după vreo 50, 60, 70, sau 100 de licitatii, le va valorifica, va găsi un cumpărător de bună credinţă care să-i vireze în contul de lichidare cei 100.000 RON de care mai are nevoie pentru a acoperi creanţele. Nu, nu am greşit când am spus 100.000 RON, pentru că cealaltă jumătate de 100.000 RON nu mai trebuie să o acopere, deoarece este creanţa Lilianei Cristea. Fiind acţionar la Leda, ea poate renunţa sau poate o compensează cu suma pe care aceasta trebuie să o achite solidar pentru “actele frauduloase” la care a fost complice cu soţul ei. Şi bineînţeles, se vor mai aduna nişte cheltuieli de lichidare, că doar toată povestea asta va mai dura vreo 4-5 ani şi CE DRACU CĂ DOAR  nu şi-au terminat treaba. Dar cu răspunderea administratorului cum rămâne? Îl lăsăm să ne scape? Aşa cum a scăpat la alte societăţi pe care tot NOI le-am lichidat? Nu! NU! NU! DE DATA ASTA NU! VEŢI PLĂTI CUPLU CRISTEA! PREGĂTIŢI-VĂ!

Patrimoniul de la Valea Vinului se degradeaza  pe zi ce trece deoarece lichidatorul nu conserva patrimoniul ,nu respecta nimic din datoriile pe care le are.Se putea vind utilajele in valoare de citeva sute de mii de euro si se incheia in citeva luni toata tevatura ,dar nu..dorinta este de lua tot pe bani de nimic, DE CE simplu nu au nici un respect pentru munca altuia ,ei nu se ocupa cu constructia ,dezvoltatrea ci cu JAFUL.Ioan Ghere este in acelasi timp PRACTICIAN IN INSOLVENTA,CONSILIER JURIDIC ,ASOCIAT SI ADMINISTRATOR IN ZECI DE SOCIETATII,INVESTITOR IN ENERGIE REGENERABILA,FERMIER CU PESTE 300HA, PATRON DE PRESA, PRESEDINTE DE ASOCIATIE SPORTIVA,MASON SI CINE MAI STIE CE?.Cu 4-5 oameni face toate aceste lucruri…are in lichidare mii de societati…cel putin interesant. Sotia judecator fost Presedinte de Tribunal, nasii,finii,sotii si sotiile angajatilor judecatori ..TARE  TATA…In instante i-au fost luate de BUN toate documentele FALSE,i-au fost ascultate si indeplinite toate ineptiile…cine sa se sesizeze…???

In anul 2011 Ioan Ghere si Voinea Ungureanu lichidatorul al Real Consulting SPRL fost asociat si la  Comcas LJ 2000 SPRL aflat CEL PUTIN IN INCOMPATIBILITATE… sunt trimisi in judecata pentru DELAPIDARE SI ABUZ IN SERVICIU, in instantele din Satu Mare si ORADEA  dar pe motiv ca NOI AM FACE PRESIUNE ASUPRA INSTANTELOR ..????? MUTA DOSARUL LA ARAD SI MAI APOI TIMISOARA UNDE SE AU REUSIT PRIN LOGIC SA UNGA ROTITELE pentru o solutie favorabila .Actionind cu nonsalanta , TUPEU ,MINCIUNA SI MESIMTIRE CA SI CUM AR FI NISTE INGERASI….dar INCA NU S-A TERMINAT..MAI AVEM DE TRAS..!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Judecatorul Sindic COMAN il schimba pe GHERE IONICA in anul 2012 CU MARE DURERE IN SUFLET A-SE VEDEA  ARGUMENTELE !!!!!…cu cine cu un fost militian ajuns lichidator DOHOTARU care se pune pe treaba facindu-ne sa credem ca este unul din cei drepti.. si se constitue parte civila in proces, dar nu se PREZINTA in instanta ..oare de ce?? ori fi pe o mina..cu dusmanul?? Cu  CERTITUDINE,face rapoarte cu jaful produs de Ghere se minuneaza , si face la fel ,vinde patrimoniul din Valea Vinului cu o suma derizorie cui..? asociatului lui Ghere ,Pasca DE CE  ?  SIMPLU SA INCHIDA PROCEDURA DE FALIMENT ..ca doar a trecut 14 ani si IONICA a fost suficent tracasat  ,are  nevoie de judecatorul COMAN in alte cica lichidari..NU? Toate acestea dupa ce la fata locului vede dezastrul produs,are evaluare de citeva milioane de euro, nici macar nu ii cere vechiului administrator Ghere raspundere ??..doar sunt in aceasi barca…da-i dracu pe astia vin altii…OARE TOTI PRACTICIENTI IN INSOLVENTA SUNT LA FEL????? Ar fi grav…

A nu se uita ca multi ani Ghere a fost singur pe piata a  LICHIDAT in sensul cel mai josnic al termenului ,zeci de societatii de stat..la multe din ele devenind si ACTIONAR???,..apoi a trecut la sectorul privat distrugind mii de societaii…cu unele  S-A INTELES ca dee asa pare obiceiul ..cu altele nu..ORICUM MI SE PARE CEA MAI PROFITABILA ACTIVITATE, esti cica administrator nu faci nimic, subevaluzi..vinzi..banii ajung prin societatiile Bbidon LA TINE..si viata merge BINE.MERSI…si pina acum numai inainte..

Toate acestea sunt imposibil de facut fara sprijinul JUDECATORILOR..pe care IONICA SE PARE ca il are din plin..altfel nu cred ca ar fi ajuns..aici…EL crede ca a scapat de .DOSAREEEEEEE…..EU NU CRED…AM INREGISTRAT IN ANUL 2013 alt dosar nr.4721/P/2013 ,in care sunt prezentate si argument cu acte doveditoare ,dovezi  INDUBITABILE..dar care sta in SERTAR,scuze „in cercetare de 2 ani..poate si cu ajutorul fostului militian.DOHOTARU..care se bucara de simpatia??? fostilor  colegi… si ZICE ca face tot ce poate pentru adevar si INCHIDE DOSARUL…OARE…?????  va spun  SC LEDA SA NU PUTEA SA INTRE IN FALIMENT…LEGAL..TOTUL A FOST GINDIT…PAS CU PAS…

Poate cei de la UNPIR forul lor tutelar sa vada si sa ia atitudine..OARE TOTI PRACTICIENI IN INSOLVENTA SUNT LA FEL?????Vom vedea noi ii vom sesiza pe ei la ORGANELE in drept.Oricum nu mai avem ce pierede…ZARURILE AU FOST MASLUITE…

In cazul nostru nu s-a respectat nici o lege,PROPRIETATEA A FOST CALCATA IN PICIOARE,s-au utilizat toate metodele prin care acest GRUP sa jefuiasca un patrimoniu de citeva milioane.Acest Grup este format din paraziti care nu au facut niciodata nimic decit sa lichideze…jalnic dar asta este tara  care ne sufoca zi de zi…..S- a utilizat metoda picaturii chinezesti si idea ca in timp nu o sa mai avem resurse si o sa cedam..in acest caz GRESIT….

Suntem pregătiţi, ştim bine ce ne aşteaptă, noi trăim acest film zilnic, de 14 ani, în care actorii ……PARCA SUNT DIN CE IN CE MAI MULTI…. OARE EXISTA DUMNEZEU..DACA EXISTA AR TREBUIE SA EXISTE SI DREPTATE S-AU ESTE DOAR O NOTIUNE ABSTRACTA SI NUMAI PENTRU PROSTI???!!!!. Dar propunem un concurs pentru realizarea unui scenariu şi apoi al unui film cu tema “JAF SI PERFECTIUNE  IN 15  ANI” sau VIATA CA O POVESTE IN 14 ANI..ar fi pacat dupa cum am crescut-o sa nu prinda MAJORATUL???!!!. Am ales acest stil RISUL –PLINSUL , dar tot ce noi am prezentat aici este absolut de REAL,orcind putem prezenta probe indubitabile… Toţi cei care au ideii, date despre personaje, să ne contacteze. Nu vă fie frică! Dacă LE TĂIEM RESURSELE, SE VOR MÂNCA ÎNTRE EI, CĂ DOAR AM STABILIT CĂ SUNT NIŞTE HIENE. POATE ÎN VIAŢA VIITOARE VOR DEVENI  OAMENI..DUPA MINE ESTE ..IMPOSIBIL…SALTUL DE LA RAU LA BINE SE FACE IMEDIAT, INVERS…?????

SFÂRŞIT. Si sigur  VA URMA……

Scrisoare de protest primită pe adresa

asociației Avertisment de la domnul Sorin Cristea

Documente

Leave a comment

Your email address will not be published.


*